top of page

Waarom kiezen voor verschillende soorten tapijten in uw interieur?

Een tapijt als ultieme smaakmaker in uw interieur


Een vloerkleed kan elke kamer moeiteloos transformeren. Verschillende soorten tapijten kunnen niet alleen het uiterlijk en de sfeer van een kamer veranderen, ze hebben ook een aantal praktische voordelen: van het verwarmen van uw huis tot het verminderen van geluid. Tegenwoordig hebben huizen geen tapijten, wat betekent dat veel mensen die naar een nieuw huis verhuizen, overwegen vloerkleden voor hun vloeren te kopen. Indien u overweegt één of verschillende soorten tapijten voor uw huis te kopen, is het gemakkelijk om te denken dat het een eenvoudige kwestie van smaak is.


Als het op woondecoratie aankomt, zijn er maar weinig stukken veelzijdiger dan een vloerkleed uit de collectie van Ted Baker. Het is een echte meerwaarde, in staat om stijl te verbeteren en onvolkomenheden te verbergen in één chique klap. Het is zelfs onze vaste overtuiging dat iedereen minstens één vloerkleed zou moeten hebben, en we zullen u vertellen waarom.

Tapijten Ridoo Hove

Maak een donkere kamer lichter


Donkere hardhouten of laminaatvloeren zijn een mooie en populaire basis voor moderne woningen. Ze kunnen echter voor een donkere uitstraling zorgen. Tapijten in een lichtere tint, bijvoorbeeld uit de collectie van Ted Baker, zullen dit soort vloeren doorbreken om u de beste mix van design en luchtigheid te geven. Een traditioneel tapijt met gebroken wit zorgt voor lichtheid zonder elk vuiltje te laten zien.


Verander uw kleurthema met de collectie van Ted Baker


Vloerkleden uit de collectie Ted Baker zijn een directe manier om een zacht, luxueus oppervlak onder uw voeten te creëren. Tapijten kunnen een aantal verschillende dingen met een kamer doen. Zo kunnen ze het in verschillende gebieden verdelen, een thema creëren en meer. Gebruik een favoriet tapijt als basis voor het kleurenschema in een kamer. Aan de andere kant, als u het toevoegt nadat u uw meubels hebt geplaatst, kunt u verschillende soorten tapijten gebruiken om uw bestaande kleuren te accentueren of te binden.


Bedek onvolmaaktheden


Als uw vloer een probleem heeft, zoals een gebarsten tegel, dan kan dit makkelijk worden opgelost door deze te verbergen met een tapijt. In het ideale geval passen verschillende soorten tapijten goed bij de rest van uw interieur.


Wenst u meer advies over tapijten? Breng een bezoek aan Ridoo in Hove voor ons aanbod aan tapijten van de Ted Baker Collectie.bottom of page