top of page

RIDOO TAPIJTEN UIT HOVE, REGIO ANTWERPEN

Onze collectie

De aanwezigheid van tapijten in een woning brengt extra comfort met zich mee. Ze voelen zacht en lekker warm aan en u kunt er alle kanten mee uit op decoratief vlak. Overigens functioneert een karpet ook als warmte- en geluidsisolator en zijn ze een uiterst veilige toepassing van vloerbedekking. Uitglijden is zo goed als onmogelijk en bovendien zijn ze dikwijls een pak goedkoper dan andere hardere vloerbedekkingen.

Ora Pro Nobis tapijt uit Antwerpen

Ridoo reikt de volgende, exclusieve tapijtmerken aan:

Perletta:

Perletta tapijten zijn vervaardigd uit Nieuw-Zeelandse wol en zijn verkrijgbaar in verschillende structuren, patronen, kleuren en formaten.

Brink & Campman:

Brink & Campman vloerkleden staan bekend om de veelzijdigheid aan technieken waarmee gewerkt wordt tijdens de productie. De Brink & Campman tapijten worden handgeknoopt, (hand)geweven of (hand)getuft.

Loook:

Loook is een eigentijds merk dat een ruime collectie van meer dan vijftig verschillende Indiase handgeknoopte en handgeweven vloerkleden aanbiedt in diverse kleuren.

Ora Pro Nobis:

Onder het label Handmade in Belgium presenteert het merk Ora Pro Nobis met trots ambachtelijk vervaardigde tapijten. Alle Ora Pro Nobis karpetten worden gemaakt op basis van natuurlijke grondstoffen zoals wol, linnen en bamboe.

Ruckstuhl:

Ruckstuhl vloerkleden hebben hun faam te danken aan de grote variëteit aan productiematerialen. Ruckstuhl benut naast wol en linnen ook sisal, viscose, haargaren en kokosvezel voor de realisatie van universele tapijten.

8

Ted Baker

Ontdek de wereld van Ted Baker designer tapijten, met een mix aan rijkelijk getinte eigentijdse ontwerpen, variërend van handgeknoopte tapijten met zuiver scheerwol, tot geweven en geprinte tapijten. Nieuw in onze Ted Baker tapijtcollectie zijn de verrassende en eigenzinnige ronde design vloerkleden met een interpretatie van elk dierenriemteken: de ster in elke kinderkamer en speelkamer of het ultieme pronkstuk in uw interieur als wall-art.

 

Ted Bakers liefde voor mooie tapijten is ontstaan op de toppen van het Altai gebergte in Siberië. Daar stuitte hij (letterlijk) op een prachtig versierd tapijt, bedolven onder een besneeuwde rots. Met iconische dessins en tot de verbeelding sprekende kleuren zorgen deze tapijten voor kamerbrede flair en maken ze van elk huis een thuis.

Speurt u naar een uniek tapijt voor de ideale finishing touch aan uw woonst?

Breng dan snel een bezoekje aan de showroom van Ridoo in Hove!

bottom of page