top of page

Wilt u de sfeer van gordijnen, maar de voordelen van lamellen?

Illusion van Diaz, raamdecoratie die tot de verbeelding spreekt


Al gehoord van Illusion van Diaz? Waarschijnlijk niet, want we spreken hier over een primeur van Belgische makelij. Ridoo zou Ridoo niet zijn als we met dit paradepaardje niet opnieuw topkwaliteit in huis halen. We lichten alvast een tipje van de sluier op… Illusion combineert de kracht van de nieuwe generatie lamellen met de uitstraling van gordijnen: het toppunt van stijl en functionaliteit.


Illusion van Diaz

De huiselijke sfeer van overgordijnen met de praktische kant van verticale jaloezieën

Wat zijn nu de eigenschappen van Illusion? Zijn het nu jaloezieën, lamellen of gordijnen? Het IIlusion systeem bestaat uit verticale jaloezieën of lamellen in stof, met de illusie van gordijnen. Eenvoudig te regelen, bestand tegen de zon en echte sfeerbrengers in elk interieur! Ze zijn verkrijgbaar in basiskleuren wit, beige, grijs en zwart. Dankzij Illusion zijn lamellen niet langer beperkt tot het gebruik in een koel kantoor of een minimalistisch interieur, deze raamdecoratie is een sluitende oplossing voor elke huiselijke omgeving!


Het beste van twee werelden

Illusion combineert de voordelen van jaloezieën met de voordelen van gordijnen. Jaloezieën worden vaak ingezet bij hoge en brede raampartijen, waarbij u zelf in een handomdraai de lichtinval kunt regelen. Jaloezieën zijn bovendien een plaatsbesparende oplossing, met een waaier aan materialen en afwerkingen. Gordijnen zijn dan weer het summum van sfeer en gezelligheid, en hebben tegelijkertijd ook een verduisterende, geluidswerende en isolerende functie. Deze traditionele raamdecoratie is in verschillende diktes verkrijgbaar. Zowel gordijnen als lamellen slagen erin meer privacy en minder inkijk te brengen. Met Illusion geniet u in één raamdecoratie zowel van de troeven van gordijnen als die van jaloezieën. En dat is geen illusie!


Met Illusion ook de sfeer van gordijnen met de voordelen van lamellen bij u naar binnen brengen? Contacteer Ridoo meteen voor advies op maat!

Comentários


bottom of page