top of page

Inspirerende raamdecoratie voor uw woning

Raamdecoratie is een essentieel onderdeel van ieder wooninterieur. Het is bovendien noodzakelijk voor iets dat we allemaal belangrijk vinden: privacy. Maar naast het verminderen van de inkijk naar binnen zorgt raamdecoratie ook voor een warmere sfeer. Letterlijk en figuurlijk, want rolgordijnen bijvoorbeeld kunnen bijdragen aan de isolatie van uw huis. Er zijn veel verschillende soorten raamdecoratie voor uw woning, en hieronder noemen we de meest populaire.

raamdecoratie Ridoo Hove

Rolgordijnen: veel toepassingen


Rolgordijnen zijn er in alle maten en kleuren, en hebben daardoor een erg breed aantal toepassingsmogelijkheden. Zo zijn verduisterende rolgordijnen ideaal voor in de slaapkamer, terwijl de transparante variant een goede optie is voor de keuken of woonkamer. Op die manier kunt u nog genieten van wat privacy zonder aan lichtinval te moeten inboeten. Ook de stijl van de rolgordijnen kunt u gemakkelijk aanpassen aan die van de woning, of het nu landelijk, frivool of modern is. Kiest u voor duo rolgordijnen, dan kunt u de hoeveelheid lichtinval zelf bepalen. Ideaal voor ruimtes waar u een sterke lichtinval wilt kunnen afwisselen met een intieme sfeer.


Jaloezieën: hout of aluminium


Een andere vorm van raamdecoratie zijn jaloezieën. Zowel horizontale als verticale jaloezieën zijn te verkrijgen in aluminium of hout, en voornamelijk de laatste uitvoering is erg geschikt voor zowel een klassiek als modern interieur. Ook wat de ruimtes betreft zijn houten jaloezieën een goede keuze. Door hun verduisterend effect zijn ze zowel interessant in de slaapkamer als in de woonkamer. Wie een modern interieur heeft, kan er altijd voor kiezen om in de keuken aluminium jaloezieën te gebruiken. Ze houden namelijk goed warmte tegen.


Binnenzonwering


Wilt u stijl en comfort combineren? Dan zit u goed met binnenzonwering. Hiermee bepaalt u niet alleen zelf de hoeveelheid warmte en zonlicht die uw woning binnenvalt, maar binnenzonwering heeft ook een geluidsabsorberend effect. Daarnaast bespaart het ook heel wat energie en draagt het bij tot een optimale leef- en werkomgeving.

Bent u op zoek naar leuke raamdecoratie die past bij de stijl van uw woning? Bekijk het ruime aanbod aan jaloezieën en rolgordijnen van Ridoo in Hove.


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page