top of page

ROLGORDIJNEN OP MAAT BIJ RIDOO IN HOVE, REGIO ANTWERPEN

Veelzijdige collectie

Ridoo in Hove biedt uiteenlopende mogelijkheden betreffende soorten, kleuren en groottes rolgordijnen aan. Rolgordijnen geven u extra privacy en ze hebben daarnaast ook een isolerend effect. Ze houden de warmte buiten in de zomer en laten ze toe in de winter.

rolgordijn op maat Ridoo Hove

Bij Ridoo vindt u de volgende soorten rolgordijnen:

Klassieke rolgordijnen:

Ridoo biedt een grote diversiteit aan klassieke rolgordijnen, in alle mogelijke kleuren en ontwerpen.

Binnenscreens:

Binnenscreens hebben een zonwerend effect waarbij het zicht behouden blijft. U kunt dus probleemloos van binnen naar buiten kijken. De screens zijn eveneens leverbaar in meerdere kleuren.

Nubus:

Rolgordijn vervaardigd uit polyester en polypropyleen dat zorgt voor een exclusieve, chique uitstraling van uw ruimte. Beschikbaar in verschillende structuren, kleuren en afmetingen.

Wood & Washi:

Combinatie van een klassiek rolgordijn met het traditionele Japanse washi. Deze rolgordijnen worden gemaakt uit transparant geweven papier.

Duorol:

Duo rolgordijnen zijn vervaardigd uit twee lagen stof. Er wordt afgewisseld tussen dicht en transparant stof met het oog op de ideale lichtinval.

Eclips:

Het Eclips rolgordijn is gemaakt van polyester en is verkrijgbaar in smalle of brede banen die bediend kunnen worden met een metalen ketting of via een motorisch bedieningssysteem

Woodweave:

Woodweave is een rolgordijn vervaardigd uit geweven hout en is verkrijgbaar in meerdere natuurlijke tinten.

6

Wilt u ook genieten van de veelzijdige opties van een rolgordijn en bent u woonachtig in de omgeving van Hove?

Begeef u dan naar de showroom van Ridoo!

bottom of page