top of page

VERTICALE JALOEZIEËN & LAMELLEN RIDOO UIT HOVE,
REGIO ANTWERPEN

De combinatie van functionaliteit en elegantie

Verticale lamellen en jaloezieën zorgen voor het ideale evenwicht tussen voldoende lichtinval en de gewenste hoeveelheid privacy. Bovendien zijn ze heel eenvoudig te reinigen, omdat stof en andere viezigheden zich niet zo gemakkelijk kunnen ophopen in een verticale jaloezie. Verticale lamellen zijn perfect geschikt voor grote (schuif)ramen en voor vensters met een speciale vorm zoals hoekvensters. Ze zorgen eveneens voor de nodige sfeer en dragen zo bij aan de huiselijke warmte. Bij Ridoo kunt u terecht voor de volgende soorten verticale jaloezieën:

verticale jaloeziën Ridoo Hove

Kunststof lamellen

Verticale jaloezieën vervaardigd uit kunststof zijn uitermate geschikt voor vochtige ruimtes. U kunt ze plaatsen in de badkamer, in de (bij)keuken of in de waskamer. Ze kunnen niet verkleuren door de zon en ze hebben een brandremmende werking.

Textiel lamellen

Bij Ridoo in Hove vindt u textiel lamellen in verschillende transparanties, waardoor u zelf kunt spelen met de lichtinval. Verticale jaloezieën vervaardigd uit textiel zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en kleuren en zijn zeer praktisch in een studeer- of werkruimte.

Illusion

Illusion is ongetwijfeld het sterproduct van de verticale lamellen. Of u nu op zoek bent naar volledig doorzicht, gedeeltelijk doorzicht of complete privacy; Illusion maakt alles mogelijk dankzij de samenvoeging van een dim-out en een transparante stof. Zo kiest u zelf op eender welk moment hoeveel lichtinval u precies wenst.

3

Wenst u uw woon- of werkruimte meer uitstraling te geven door middel van verticale jaloezieën in de regio van Antwerpen?

Ga dan langs in de toonzaal van Ridoo in Hove voor een vrijblijvende offerte!

bottom of page