top of page

RIDOO IN HOVE (ANTWERPEN): EXCLUSIEVE RAAMDECORATIE WAAR U NIET NAAST KUNT KIJKEN 

De nieuwste trends in exclusieve raamdecoratie

Bent u op zoek naar raamdecoratie voor een leefruimte of bureau? Grote ramen of een wintertuin? Badkamer of vergaderzaal? Welke ramen u ook wenst aan te kleden, bij Ridoo in Hove (Antwerpen) kunt u terecht voor innovatieve, kwaliteitsvolle en exclusieve oplossingen in gordijnen, rolgordijnen, overgordijnen en binnenzonwering.

Ridoo raamdecoratie

Sluitende oplossingen in gordijnen en jaloezieën op maat

Ridoo biedt een selectie van prachtige collecties in raamdecoratie, in uiteenlopende stijlen en stoffen volgens de laatste nieuwe trends. Wij ontwerpen, vervaardigen en plaatsen gordijnen, binnenzonwering en meubelstoffering op maat, bij u thuis of op kantoor tot in de perfectie. Contacteer ons voor uw projecten in de regio Hove, Edegem en Antwerpen.

KOM BIJ ONS AANKLOPPEN VOOR RAAMDECORATIE IN ALLE FORMATEN, KLEUREN EN MATERIALEN: 

• GLAS- EN OVERGORDIJNEN 

• PANEEL-, VOUW- EN ROLGORDIJNEN 

• STORES 

• VERTICALE LAMELLEN

• INTERMEZZI 

HORIZONTALE EN VERTICALE JALOEZIEËN 

• ZONWERING 

• SCHILDERIJ-OPHANGSYSTEMEN 

• GORDIJNROEDES EN GORDIJNRAILS 

TAPIJTEN EN KARPETTEN 

ZELFPLAATSERS VINDEN HIERIN HUN GADING, MAAR NET ZO GOED KLANTEN DIE NOOD HEBBEN AAN ADVIES OP MAAT KUNNEN BEROEP DOEN OP ONZE EXPERTISE. HIERVOOR KOMEN WIJ GRAAG TER PLAATSE EEN KIJKJE NEMEN.

Sterke kwaliteitsmerken

Juist omdat Ridoo enkel genoegen neemt met de beste kwaliteit, gaat voor een snelle levering en milieuvriendelijke productiemethodes, onevenaarbare keuzemogelijkheden wil aanreiken en streeft naar een perfect eindresultaat, werken wij samen met partners als Diaz, Mottura, Silent Gliss, Louverdrape, Decoline, Wood & Washi en Sunway.

Gordijnen, jaloezieën en meer

Naast gordijnen, rolgordijnen, overgordijnen en binnenzonwering, biedt Ridoo ook mooie collecties aan tapijt, karpetten en woontextiel van tafellakens tot kussens en bedspreien.

Interesse in exclusieve raamdecoratie?

Contacteer ons voor een afspraak in onze sfeervolle zaak of een vrijblijvende prijsofferte.

bottom of page