top of page

EXCLUSIEVE RAAMDECORATIE OP MAAT DOOR RIDOO UIT HOVE (ANTWERPEN)

De kroon op het werk

Ridoo uit Hove, Antwerpen beschikt over een enorm assortiment aan unieke raamdecoratie en tapijten. De volgende producten zijn de absolute uitblinkers van de collectie.

Nubus rolgordijn Ridoo Hove

Illusion

Het merk Diaz lanceert zijn nieuwste creatie: Illusion. Illusion is de topper van de verticale jaloezieën verkrijgbaar op de markt. De Illusion lamellen zorgen ervoor dat u de gewenste hoeveelheid lichtinval de hele dag door moeiteloos zelf kunt regelen. De jaloezie maakt het mogelijk om te variëren tussen complete inkijk, gedeeltelijke inkijk of volstrekte afzondering. Illusion is tot stand gekomen door een dim-out en een transparante stof te combineren.

4

Woodweave blinds

De Woodweave blinds zijn oogstrelende eyecatchers in uw interieur waarop u zich maar al te graag blindstaart. Woodweave blinds (letterlijk: geweven hout) voegen dan ook warmte en karakter toe aan elke woonruimte en zijn een meerwaarde bij iedere woningstijl. Een groot deel van de collectie is leverbaar in stuk voor stuk prachtige geverfde kleurtinten. Denk aan veel witte en vergrijsde schakeringen, zoals grijsgroen en taupe, aangevuld met een brede range aan natuurlijke beitskleuren.

7

Nubus

Nubus is het laatste nieuwe oeuvre van het merk Sunway. Het is een luxueus rolgordijn dat beschikbaar is in vier verschillende structuren, waarbij u steeds de keuze heeft uit zachte pasteltinten en stralende, levendige kleuren. Uw Nubus rolgordijn is leverbaar in vijf uiteenlopende dessins van strakke, geometrische patronen tot meer landelijke printen met takken.

Odysee

De Sunway Odysee is een horizontale jaloezie met een isolerend effect voorzien van een unieke optie. Iedere Odysee cel kan afzonderlijk in- en uitgevouwen worden. Op deze manier heeft u nog meer controle over de lichtinval in uw leef - of werkruimte. Odysee is leverbaar in drie mooie natuurlijke tinten en met drie verschillende bedieningsmogelijkheden. U kunt gaan voor een standaard koordbediening, een koordloze druktoetsbediening of voor de optie met afstandsbediening.

5

Heeft u graag het neusje van de zalm wanneer het op raamdecoratie aankomt en bevindt u zich in de omgeving van Hove?

Laat u inspireren in de voortreffelijke Ridoo presentatieruimte!

bottom of page