top of page

HORIZONTALE JALOEZIEËN & LAMELLEN RIDOO UIT HOVE,
REGIO ANTWERPEN

Een wauw-gevoel

Bent u op zoek naar horizontale jaloezieën of lamellen voor uw woning of voor uw kantoor? Laat u inspireren door Ridoo's uitgebreide aanbod aan horizontale jaloezieën in alle denkbare formaten, kleuren, ontwerpen en materialen. Bij Ridoo kunt u kiezen uit kant-en-klare, tijdloze jaloezieën of op maat gemaakte jaloezieën.

horizontale jaloeziën, Diaz | Hove, Antwerpen

Houten jaloezieën

Van zachte houtsoorten tot robuust eiken - of bamboehout, bij Ridoo is er voor ieder wat wils. Houten lamellen worden op maat gemaakt in verschillende groottes waarbij u de keuze heeft uit een ladderkoord of een ladderband.

2

Aluminium jaloezieën

Ook horizontale aluminium jaloezieën zijn beschikbaar in diverse breedtes en in de door u gewenste kleur. U kunt gaan voor een standaardbediening met een draai- of koordsysteem of voor een modern elektrisch bedieningssysteem voor uw lamellen.

Gelakte jaloezieën

Uw lamellen extra in de spotlight zetten opdat ze meteen opvallen bij het betreden van de ruimte? Dat kan met gelakte jaloezieën! Zowel voor houten als voor aluminium ontwerpen heeft Ridoo diverse gelakte uitvoeringen in de collectie.

Odysee

Odysee is een innovatieve horizontale jaloezie, vervaardigd uit non-woven stoffen die een prachtig gefilterd licht creëren. De Odysee jaloezie is leverbaar in verschillende tinten en met diverse bedieningsmogelijkheden.

RIDOO STAAT STEEDS IN VOOR HET TOTAALPAKKET: VANAF HET ONTWERP TOT DE EIGENLIJKE PLAATSING VAN UW HORIZONTALE JALOEZIEËN HEEFT U SLECHTS ÉÉN AANSPREEKPUNT NODIG.

Droomt u er zelf ook van om de ramen van uw kantoor of leefruimte door een betrouwbare aannemer te laten bekleden en bevindt u zich in de omgeving van Hove?

Ga dan langs bij Ridoo!

bottom of page